pressura-news-01

Ekspozita “Pressura”

PRESSURA, kolonia e artistëve nomadë dedikuar fotografisë sociale! Fotografia sociale është një koncept i veçantë dhe jo shumë i eksploruar në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit Perëndimor.  E sjellë në vëmëndje nga organizata Albania Fokus, me suportin ...