ELEPANTËT NË HAPËSIRËN CIVILE – Konferenca Rajonale

ELEPANTËT NË HAPËSIRËN CIVILE – Konferenca Rajonale

Më 20 Dhjetor të këtij viti vijmë në Podgoricë të Malit të Zi.Konferenca përbëhet nga dy komponentë/elefantë:Roli i fesë dhe liderëve fetarë në lëvizjet socio-politike dhe proceset vendimmarrëse në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Në kuadër

Ndihma Ad Hoc Kosovo

Ndihma Ad Hoc Kosovo

Numri i References i Thirrjes: SB KOS AD 01/22 Projekti SMART Balkans, i financuar nga Ministria e Puneve të Jashtme të Norvegjisë, është duke u zbatuar nga konsorciumi i organizatave: Centar za promociju civilnog drustva

Ndihma Ad Hoc Shqipëria

Ndihma Ad Hoc Shqipëria

Numri i References i Thirrjes: SB ALB AD 01/22 Projekti SMART Balkans, i financuar nga Ministria e Puneve të Jashtme të Norvegjisë, është duke u zbatuar nga konsorciumi i organizatave: Centar za promociju civilnog drustva

Newsletter Shtator 2022

Newsletter Shtator 2022

Numrin e shtatorit të Newsletter tonë mund ta gjeni në këtë link: https://bit.ly/3f7rmoe Çdo muaj ne paraqesim të gjitha aktivitetet dhe arritjet e rëndësishme lidhur me projektin Smart Balkans kështu që sigurohuni që të kontrolloni

hfy-s
hfr-s
demo-attachment-401-Path-2298

FUSHATA DHE AKTIVITETE

MJETE MËSIMORE DHE MENTORIMI

RRETH SMART BALKANS

Shoqëria civile për vlera të përbashkëta në Ballkanin Perëndimor

SMART Balkans- Shoqëria civile për vlera të përbashkëta në Ballkanin Perëndimor kontribuon në forcimin e demokracisë pjesëmarrëse dhe proceset integruese euro-atlantike në vendet e Ballkanit Perëndimor nëpërmjet fuqizimit të organizatave të shoqërisë civile (OSHC) dhe rrjeteve të tyre për një rol më të fortë dhe aktiv në krijimin e shoqërive paqësore dhe gjithëpërfshirëse në Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Kosovë, Mal i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Serbi.

demo-attachment-1975-EE4I2004copy-46845
hfr-s
hfy-s
hfb-s
demo-attachment-318-Group-148
demo-attachment-264-EE4I3519copy-61626
demo-attachment-1997-DSC_5612finish-67015-e1602679389191
demo-attachment-388-Path-318
demo-attachment-389-Rectangle-206
demo-attachment-318-Group-148
demo-attachment-394-Path-330

SMART Resource Box

Gjeni të gjitha burimet SMART
në një vend

demo-attachment-401-Path-2298
demo-attachment-128-Intersection-6

BULETINI SMART

Regjistrohu për lajmet më të fundit SMART

Nëse dëshironi të merrni lajmet më të fundit SMART në inbox-in tuaj, ju lutem vendosni emrin tuaj, emrin e organizatës dhe adresën e email-it.