training Albania-02

Trajnim: Komunikimi strategjik dhe krijim i përmbajtjes mediatike për organizatat e shoqërisë civile

📍SAVE THE DATE!

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se SMART Balkans po organizon një trajnim me fokus te komunikimi strategjik dhe krijim i përmbajtjes mediatike për organizatat e shoqërisë civile. Kjo është mundësia juaj për të mësuar më shumë rreth rëndësisë së komunikimit efektiv, përgatitjes së një plani komunikimi si dhe ndërtimit  të urave të komunikimit me mediat.

🔍Temë: Komunikimi strategjik dhe krijim i përmbajtjes mediatike për organizatat e shoqërisë civile

🗓30 nëntor, 2023

📌Tiranë, Shqipëri

Periudha e aplikimeve është e hapur deri më 24 nëntor, 2023 dhe numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.

Formulari i regjistrimit – SMART Balkans Training in Albania

Tags: No tags