albanija

Pyetje dhe Pergjigje | Thirrjet Publike për Aplikim për Grante Shqipëria

Në kuadër të katër thirrjeve publike për aplikime të projektit SMART Balkans, kemi publikuar përgjigjet e pyetjeve të marra për aplikantët nga Shqipëria.

Përgjigjet e pyetjeve mund t’i gjeni KËTU.

 

Tags: No tags