kosovo

Pyetje dhe Përgjigje Thirrjet Publike për Aplikim për Grante Kosova | Gjuha Shqipe

Në kuadër të katër thirrjeve publike për aplikime të projektit SMART Balkans, kemi publikuar përgjigjet e pyetjeve të marra për aplikantët nga Kosova.

Përgjigjet e pyetjeve mund t’i gjeni KËTU.

 

Tags: No tags