berat

Konferenca përmbyllëse ””Për Mirëqenie Sociale e Mjedisore” Berat

Organizata “Për Mirëqenie Sociale e Mjedisore” Berat mbajti Konferencën përmbyllëse ku nëpermjet videove u prezantuan arritjet e punës, në kuadër të një elementi shumë jetik për të gjithë, por sidomos për shtresat në nevojë: “Sigurisë energjitike”.
Diskutimet e të pranishmëve, ekspertëve, drejtorisë së shërbimit social e mbi të gjitha fjala e drejtorit të këtij shërbimi, Z Piro Xheblati, treguan rëndësinë e risitë që solli projekti jo vetëm në Berat, por edhe në disa Bashki të Shqipërisë: Tiranë, Vlorë, Shkodër, Elbasan, nëpërmjet instrumentit të ri :”Komitetit Qytetar të Energjisë”, duke sjellë zërin qytetar, për t i dhënë një forcë e mundësi për t u dëgjuar. Prania e ekspertëve lokal, i dha më shumë peshë përmbushjes së qëllimeve dhe objektivave të pritshme nga ky rrugëtim.
Më shumë informacion mund të gjeni këtu: “Për Mirëqenie Sociale e Mjedisore” 
Tags: No tags