SMART Balkans CRPM N Macedonia

Норвешка инвестира во сигурноста и стабилноста на Западен Балкан

3 МИЛИОНИ ЕВРА ДОДЕЛЕНИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦЈА НА 33 ПРОЕКТИ Министерството за надворешни работи на Кралството Норвешка продолжува да инвестира средства во развојот и безбедноста на шесте земји од Западен Балкан, ставајќи посебен акцент на зајакнување на вли ...

Javni poziv

Јавен повик за ментори/ки

Конзорциумот на проектот СМАРТ Балкан објавува јавен повик за Национални ментори/ки. Повеќе информации за повикот ќе најдете ТУКА: Техничките услови за овој повик се достапни во Анекс 1.      Како да аплицирате:  Апликациите за повикот за Н ...