hfy-s
hfr-s

ЗА СМАРТ БАЛКАН

Граѓанско општество за поврзан Западен Балкан

СМАРТ Балкан – Граѓанско општество за поврзан Западен Балкан е зајакнување на партиципативната демократија и евроатланската интеграција во Западен Балкан, преку зајакнување на граѓанските организации и мрежи на ГО во регионот за посилно и поактивно учество при градењето на мирно и инклузивно општество, со цел одржлив развој во Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Црна Гора, С. Македонија и Србија

demo-attachment-1975-EE4I2004copy-46845
hfr-s
hfy-s
hfb-s
demo-attachment-318-Group-148
demo-attachment-264-EE4I3519copy-61626
demo-attachment-1997-DSC_5612finish-67015-e1602679389191
demo-attachment-388-Path-318
demo-attachment-389-Rectangle-206
demo-attachment-318-Group-148
demo-attachment-394-Path-330

СМАРТ ПАКЕТ МАТЕРИЈАЛИ

Најдете ги сите СМАРТ материјали
на едно место

demo-attachment-401-Path-2298
demo-attachment-128-Intersection-6

СМАРТ БИЛТЕН

Пријавете се за најновите СМАРТ вести

Доколку сакате да добивате најнови СМАРТ вести во Вашето сандаче, Ве молиме овде внесете име, организација и е-пошта