Javni poziv

Јавен повик за ментори/ки

Конзорциумот на проектот СМАРТ Балкан објавува јавен повик за Национални ментори/ки. Повеќе информации за повикот ќе најдете ТУКА: Техничките услови за овој повик се достапни во Анекс 1.      Како да аплицирате:  Апликациите за повикот за Н ...