IMG_20220824_100041

Shfaqja e radios në Urban FM Shkup

Menaxheri i programit smart Balkans Project, Aleksandar Cekov pati një paraqitje mysafire në Urban FM 90.8 Shkup të pritur nga Marija Dimiskova ku prezantoi aktivitetet e projektit dhe rezultatet e projektit SMART Balkans – Shoqëria Civile për Shoqëri të Përbashkët në Ballkanin Perëndimor.

Gjatë emisionit të mëngjesit në radio, Aleksandar Cekov u përqendrua në mbështetjen për CSOs që projekti ofron në kuadër të aktiviteteve të projektit dhe përmendi interesimin e madh në mesin e CSOS-ve për projektin që shihet përmes faktit se 600 organizata nga rajoni të regjistruara në Platformën e Menaxhimit të Granteve.

Në shfaqje, Aleksandar analizoi gjithashtu gjendjen në sektorin civil në shoqërinë maqedonase dhe shpjegoi se si projekti do të kontribuojë në përmirësimin e gjendjes.
Ju mund të dëgjoni shfaqjen në lidhjen më poshtë
https://bit.ly/3R3G1i8

Tags: No tags