Organizer

IDM

Location

Prishtinë
Swiss Diamond Hotel

Date

Jun 22 2023
Expired!

Time

10:00 am - 2:00 pm

Konferenca e Dytë Kombëtare e projektit SMART Balkans për Kosovën

Konferenca e Dytë Kombëtare e Projektit SMART Balkans për Kosovën

Tema: “Promovimi i Stabilitetit dhe Paqes së Qëndrueshme në Kosovë: Sfidat dhe Mundësitë”.

Data: 22.06.2023

Vendndodhja: Swiss Diamond Hotel, Salla Dyar

Ora: 10:00

Programi i konferencës do të përfshijë panele diskutimi mbi sfidat dhe mundësitë për promovimin e stabilitetit dhe bashkëpunimit ndëretnik, angazhimin  e institucioneve dhe rolin e shoqërisë civile dhe medias në vendosjen e urave të komunikimit ndërmjet komuniteteve dhe promovimin e kulturës së tolerancës dhe gjithëpërfshirjes.

Më shumë detaje për konferenën dhe panelistët do të jepen së shpejti. Vendet janë të limituara, ndaj ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen nëpërmjt regjistrimit në link.

The event is finished.

Shopping Basket