Веб-страница 1600x900-02

Втор повик за оперативни грантови

Јавен повик за оперативни грантови Референтен број: SB MKD CG 02/23   Проектот СМАРТ Балкан објавува јавен повик за оперативни грантови, за апликантите од С. Македонија. Проектот СМАРТ Балкан е финансиран од Министерството за надворешни р ...

2 Нац конференција-Македонија

Втора национална конференција во С. Македонија во рамки на проектот СМАРТ Балкан

Во рамки на проектот СМАРТ Балкан се организира втора Национална конференција, која ќе се одржи на 08 јуни 2023 во х. Александар Палас, со почеток во 09:30 часот. Фокусот на панел дискусијата на годинашнава конференција ќе биде на управување со кризи и ...