Vizual_redukcija sredstava

Норвешкото Министерство за надворешни работи воведува намалување на средствата во 2024 година

По промената на политичките приоритети, меѓу другото поради војната во Украина и кризата на Блискиот Исток, норвешкото Министерство за надворешни работи најави дека ќе има значително намалување на средствата за развој на земјите од Западен Балкан во 2024 ...

FB

Изгласани промени во законот за здруженија и фондации

На 02.11.2022, пратениците во Собранието ги изгласаа измените на законите за здруженија и за политички партии со кои се забранува граѓански здруженија, фондации и политички партии да користат имиња, прекари, псевдоними кои се поврзани со фашизам, нацизам, ...

Newsletter September 2022 (1)

Билтен Септември 2022

Септемвриското издание на нашиот Билтен може да се најде на овој линк: https://bit.ly/3f7rmoe Секој месец ги презентираме сите важни активности и достигнувања поврзани со проектот Смарт Балкан, затоа осигурајте се редовно да ги проверувате нашите би ...

IMG_20220824_100041

Радио Гостување СМАРТ Балкан

Програмскиот координатор Александар Цеков беше гостин на Urban FM 90.8 Skopje кај водителката @Marija Dimishkova каде што ги престави проектните активности и постигнувањата во рамки на проектот СМАРТ Балкан – Граѓанско општество за поврзана општество во З ...

NO1_8110

Национална конференција во рамките на регионалниот проект СМАРТ Балкан

На 22.05.2022 година во хотел Double Tree by Hilton се одржа Национална конференција во рамките на регионалниот проект „СМАРТ Балкан – Граѓанско општество за поврзан Западен Балкан“, на која учествуваа повеќе од 60 претставници од ГО, институции и зинтере ...