mcd

Прашања и одговори за апликантите од С. Македонија

Во рамките на четирите отворени јавни повици од проектот СМАРТ Балкан, ги објавуваме одговорите на добиените прашања за апликациите од С. Македонија.

Одговорите на прашањата се достапни ТУКА:

Tags: No tags